Voordelen 2-in-1 Fitness Shorts

Voordelen 2-in-1 Fitness Shorts

Twee in één. Wie wil er nu niet twee in één zijn? Dat is precies wat deze shorts kunnen doen...Ze bieden je urenlang comfort gedurende je training en ondersteunen tegelijkertijd je spieren. 

1. Musthave voor elke sporter

Veel mannen vinden het belangrijk om een korte broek te dragen tijdens het sporten. Daarom zijn onze Stretch Performance shorts een musthave voor elke fanatieke sporter.  Het belangrijkste bij een fitness shorts is dat deze comfortabel zit, van fijn materiaal is gemaakt en natuurlijk er goed uit ziet. 

2. Katoen en elastaan

Onze shorts zijn gemaakt van katoen en elastaan, wat zorgt voor een extra hoge duurzaamheid. Een aantal voordelen van elastaan zijn: ademend, vochtregulerend en super zacht.

3. Ondersteuning

Deze shorts bieden een uitstekende ondersteuning voor de lies- en bovenbeenspieren, waardoor je vrij kunt bewegen en spierpijn wordt voorkomen. De elastische band zorgt ervoor dat je short tijdens de hele training op zijn plaats blijft. Het is ook erg praktisch, want het voorkomt ook dat je short afzakt!

4. Legging + shorts

2-in1 fitness shorts voor heren bestaan uit een strakke korte legging met losvallende short eroverheen. Deze shorts zijn verkrijgbaar voor heren in vele soorten en maten. Veel merken produceren elk seizoen een nieuwe collectie 2-in-1 shorts.

5. Trending

De laatste jaren hebben deze shorts een enorme opmars gemaakt in de fitness en hardloopwereld. Het gemak en comfort van een strakke onderbroek, met de looks van een losse short. Dé trend in de fitnesswereld.

6. Wat is elastaan?

Veel van dit soort shorts zijn gemaakt van elastaan en polyester. Elastaan is een elastisch garen dat wordt als mono-filament in kleding toegepast. Het materiaal is zeer elastisch, want een elastaan draad kun je tot 600% uitrekken voordat het breekt. Elastaan wordt nooit 100% puur in kleding verwerkt, maar wordt gebruikt in combinatie met katoen of polyester om meer bewegingsvrijheid aan deze stoffen te geven. Van T-shirts tot broeken, sokken en zelfs lingerie.

7. Voordelen 2-in-1 shorts

Een aantal voordelen op een rij

  • Voorkomen schuren op de huid
  • Voorkomen afkoeling van de huid en kou vorming
  • Houden de spieren warm
  • Geven ondersteuning aan de lies, hamstrings en bovenbenen
  • Zorgen voor extra bewegingsvrijheid
  • Modieus
Terug naar blog